Εξυπηρέτηση πελατών 210 3231354-5 / 210 3210000

Canon EOS 6D Mark II Body

Κωδικός: ΜΗC90091
MPN: 2250C001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 1899 €

Πλεονεκτήματα

Αισθητήρας πλήρους καρέ 20,2 megapixel
Ειδική κατασκευή για υψηλή αντοχή και χαμηλό βάρος
Μέγιστη ευαισθησία ISO 25.600 (δυνατότητα επέκτασης σε ISO 102.400).
Σύστημα αυτόματης εστίασης 11 σημείων με ευαισθησία έως -3EV
GPS* για καταγραφή της θέσης λήψης
Wi-Fi** για μεταφορά αρχείων και έλεγχο από απόσταση
Βίντεο Full-HD

Περιγραφή

Ο νέος αισθητήρας CMOS 26,2 Megapixel της EOS 6D Mark II προσφέρει στους χρήστες του υφιστάμενου μοντέλου Canon EOS 6D και σε όσους χρησιμοποιούν άλλες φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR με αισθητήρα τύπου APC-S, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και προηγμένη απόδοση, ενώ παράλληλα, το υψηλό δυναμικό του εύρος εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση στον τομέα της έκθεσης, επιτρέποντας στους χρήστες να υπερβούν τα όριά τους, όταν φωτογραφίζουν σε συνθήκες υψηλού φωτισμού.

Η βελτιωμένη ευαισθησία ISO 40.000, η οποία επεκτείνεται μέχρι το ISO 102.400, προσδίδει μεγαλύτερη ευελιξία στους φωτογράφους γεγονότων, οι οποίοι τώρα πλέον μπορούν να φωτογραφίζουν γρήγορα με ευκολία, έχοντας τη σιγουριά ότι οι λεπτομέρειες των λήψεων τους θα διατηρηθούν ακόμη και κατά τις πιο σκοτεινές νύχτες.

Με την EOS 6D Mark II, οι χρήστες έχουν στα χέρια τους μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο δημιουργικό τους όραμα, χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης AF 45 σημείων, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί, και το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση (tracking).

Η EOS 6D Mark II είναι η πρώτη full frame φωτογραφική μηχανή EOS που περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης βίντεο 5 αξόνων, το οποίο εξουδετερώνει την αστάθεια όταν η βιντεοσκόπηση γίνεται με το χέρι ή εν κινήσει. Η στρεφόμενη οθόνη αφής (vari-angle) LCD, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν σημείο εστίασης με ένα άγγιγμα στην οθόνη και να φωτογραφίζουν υπό δύσκολες γωνίες σε συνθήκες με ασυνήθιστη προοπτική, ή ανάμεσα σε πλήθος.

Η EOS 6D Mark II είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Canon που διαθέτει κατάσταση λήψης βίντεο από διαδοχικά στατικά καρέ (time-lapse) σε ανάλυση 4Κ, αλλά και ιντερβαλόμετρο για μεγαλύτερη ποικιλία στην κινηματογράφηση.

Η EOS 6D Mark II προσφέρει ακόμη πιο έξυπνη συνδεσιμότητα καθώς διαθέτει Wi-Fi και Bluetooth για μόνιμη (always on) σύνδεση. Το ενσωματωμένο GPS καταγράφει την τοποθεσία, επιτρέποντάς να διατηρείται ένα χρονικό των προορισμών με αυτόματο τρόπο, και τη δημιουργία ιστοριών.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Canon

Είδος Κάμερας

DSLR Full Frame

Ανάλυση

20.2MP

Ανάλυση Video

1920 x 1080 pixels

Μέγιστο ISO

102400

Σπαστή Οθόνη

Ναι

View Finder

Ναι

Wifi

Ναι

Χρώμα

Frames pre second

60 fps

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…