Εξυπηρέτηση πελατών 210 3231354-5 / 210 3210000

Όροι χρήσης

 

Το giannatosfoto.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΕ που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Εμ.Μπενάκη 10, με ΑΦΜ 0998300668.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης & Συναλλαγής. Περιέχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες για δικαιώματα και υποχρεώσεις σας. Mε την παραγγελία των προϊόντων δέχεστε ως “πελάτης” αυτούς τους Όρους Συναλλαγής.

Η σύμβαση αγοράς είναι δεσμευτική μόνον αφού το giannatosfoto.gr σας ειδοποιήσει ότι δέχτηκε την παραγγελία. Η επιβεβαίωση εισόδου της παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματα και αποδοχή της παραγγελίας.

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η εγγύηση ισχύει για το χρόνο που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής.
Ο χρόνος εγγύησης αποδεικνύεται από το παραστατικό αγοράς ή το έντυπο εγγύησης GIANNATOS.
Η επισκευή κατά τον χρόνο ισχύος της εγγύησης παρέχεται δωρεάν.
Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες και ελαττώματα που έχουν προκληθεί από
– Λανθασμένο χειρισμό-κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
– Πλημμελή φύλαξη ( πτώση, πρόσκρουση, υπερβολική δόνηση, σκόνη, νερό, άμμος)
– Χρήση αναλώσιμων που δεν είναι εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή
– Σύνδεση με συσκευές μη εγκεκριμένων από τον κατασκευαστή.
Η εγγύηση δεν συμπεριλαμβάνει τα αποσπώμενα τμήματα της συσκευής όπως φορτιστές, μπαταρίες ,καλώδια σύνδεσης ή CD-rom και σε κάθε περίπτωση δεν περιλαμβάνει τα μέρη που εξαιρεί ο κατασκευαστής στο έντυπο της εγγύησης που παρέχει.
Τα προϊόντα ταξιδεύουν προς την εταιρεία μας με ευθύνη και έξοδα του αποστολέα. Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη και έξοδα της GIANNATOS ( για επιστροφή εντός Ελλάδος)

Η εγγύηση παρέχεται από την επιχείρηση μας μας μόνο εάν προσκομισθεί το έντυπο της εγγύησης GIANNATOS ,το έντυπο εγγύησης του κατασκευαστή και το παραστατικό αγοράς, τα οποία θα πρέπει να φυλάσσονται σε όλη τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης.

 

Πολιτική Επιστροφών
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που έγινε η παραλαβή του προϊόντος.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία έχει παραληφθεί, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει χρησιμοποιηθεί, μαζί με το παραστατικό που το συνόδευε κατά την αγορά.
Για το δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρησης ισχύουν κατά τα λοιπά όσα απορρέουν από την κείμενη  Ελληνική νομοθεσία.
Στην περίπτωση επιστροφής λόγω υπαναχώρησης τα έξοδα αποστολής προϊόντων προς την επιχείρηση, βαρύνουν τον πελάτη.

  • Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα ισχύουν για πληρωμή απολύτως μετρητοίς με τη παράδοση των εμπορευμάτων και δεν υπόκεινται σε κρατήσεις υπέρ τρίτων.
  • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Τα εμπορεύματα αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης GIANNATOS μέχρι την τελική αποπληρωμή τους

Περιορισμός Ευθύνης
Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.
Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα